OVER ONS

AgroWest is een toonaangevend loonbedrijf dat tot stand is gekomen door een samenwerking tussen Arie Dijkshoorn en Bram Oskam, en hun zeer ervaren bedrijven op gebied van grondwerk en agrarisch loonwerk. Door deze samenwerking is een speler van formaat ontstaan op het gebied van agrarisch loonwerk. Waarbij niet ons wagen- en machinepark wordt gedeeld, maar ook onze expertise en ervaring.

Firma Oskam uit
Moordrecht

Sinds het begin van de jaren ’90 is Oskam BV uit Moordrecht actief op het gebied van agrarisch loonwerk en van grondverzet. Inmiddels zijn wij uitgegroeid tot een toonaangevend bedrijf op gebied van grondverzet. Wij zijn trots op ons gevarieerde en complete wagen- en machinepark, maar net zo zeer op onze gemotiveerde, servicegerichte en vakkundige medewerkers. In het agrarisch loonwerk bieden wij een compleet pakket gemechaniseerde diensten.

Loonbedrijf
Dijkshoorn

Loonbedrijf Dijkshoorn in Zevenhuizen is al ruim 25 jaar een begrip op het gebied van agrarisch loonwerk. Voor bedrijven in heel Zuid-Holland verrichten onze vakmensen allerhande agrarische werkzaamheden. Met ons complete machinepark en ons ervaren en toegewijd personeel kunnen we elke klus klaren.

Specifieke vragen of wensen?

Heeft u specifieke vragen? Wij denken graag met u mee. Laat uw e-mailadres achter en wij nemen contact met u op!